Over ons

Medical Skin Experts

Welkom bij Carpe Clinic - gespecialiseerd esthetisch centrum voor zowel gelaat, lichaam als haar in Antwerpen. Ons team van artsen en skin experts combineert al 25 jaar lang medische kennis met baanbrekende behandelmethodes en de meest vooruitstrevende apparatuur. Voor het mooiste en beste resultaat, op maat van uw huid.

Nood aan een afspraak?

Wij helpen je zo snel mogelijk verder met jouw aanvraag

Afspraak maken

Onze belofte

Ons top team van ondersteunend personeel, opgeleid in onthaal, consultatie en assistentie, streeft naar het creëren van een aangename, professionele en ontspannen omgeving voor elke patiënt. De dagdagelijkse organisatie, in de handen van onze coördinatrices, zorgt voor een vlotte doorstroming van uw bezoek.

We blijven vertrouwen op door ons geselecteerde technologieën, en evalueren steeds ‘nieuwe’ manieren om de huid te behandelen zodat we kunnen blijven evolueren en onze patiënten het allerbeste kunnen aanbieden. De vele soorten lasers, meer dan 35 in aantal, geven ons bijzonder veel behandelingsmogelijkheden. Door onze doorgedreven expertise en kennis kunnen we met de juiste therapie het beoogde resultaat bekomen.

Uw garantie

Onze artsen verfijnen constant hun techniek, door continue opleiding. Daardoor blijven ze koplopers in de toepassingen van allerlei injectables, zowel om spieren te ontspannen als volumes in te brengen.

Onze uitstekende reputatie, in combinatie met vooruitstrevende research leidt ook tot internationale erkenning. De artsen van Carpe worden wereldwijd gevraagd om hun kennis te delen op congressen en tijdens workshops.

Maak afspraak