Onze experts

Onze experts

Open communicatie, een strakke opvolging en een nauwgezette begeleiding van de patiënt.

Ons team van artsen en huidspecialisten die het hart vormen van Carpe Clinic staan garant voor uiterst kwalitatieve behandelingen. Niet alleen worden ze geroemd binnen hun vakgebied, ze vullen elkaar ook perfect aan.

Nood aan een afspraak?

Wij helpen je zo snel mogelijk verder met jouw aanvraag

Afspraak maken

Dokter Ingrid Van riet

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit.

In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

- ontspanning van rimpelvormende spieren

- volumeverlies corrigen door toepassing van volumes of vetweefsel

- inschakelen van laser

- combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen… de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren.

Dokter Ingrid Van riet

Dokter Solange Lintermans

Dr. Solange Lintermans heeft zich als specialiste dermatologie bekwaamd in het behandelen van acné, haarverlies en andere esthetische dermatologie. Zij is ook een zeer bekwame anti-ageing arts, die ervaren is in het toedienen van injectables teneinde spieren te ontspannen. 

Zij heeft zich verdiept in het toepassen van LED licht op varia vlakken: inflammatie, littekens, haargroeibevorderend.Ze is bijzonder geïnteresseerd in de cosmetologische huidverzorging en de talrijke laserbehandelingen van onder meer acné, bloedvaten, pigmentvlekken en huidspanning.

Belangrijk voor haar is het behouden van de natuurlijke vorm van het gelaat, en zij volgt dan ook regelmatig cursussen om de nieuwste technieken in het veld van injecties (zowel ontspannend als vullend) op te nemen in haar aanbod. Haar laatste specialisatie is de gynaecologische verjonging met laser.

Dokter Solange Lintermans

Dokter Silvie Van Eycken

Silvie Van Eycken studeerde met onderscheiding af als arts in 2002 aan de KULeuven. Na verschillende jaren werkzaam te zijn geweest in de curatieve en preventieve sector besloot ze te kiezen voor haar passie: de esthetische geneeskunde en anti-ageingbehandelingen.

Dr. Van Eycken streeft ernaar om bij elke patiënt de onderliggende, naturelle schoonheid naar boven te brengen op een minimalistisch invasieve manier. Hierdoor werken we ook aan de natuurlijke uitstraling en het zelfvertrouwen van onze patiënten.

Dr Van Eycken legt zich toe op alle inspuitbehandelingen: spierontspanners, volumes en collageenstimulatoren.

De nieuwste PlexR behandeling voor oogleden (zonder snijden) is de meest recente specialiteit van Dr Van Eycken.

Dokter Silvie Van Eycken

Maak afspraak